2 Kasım 2014 Pazar

Sevdiklerinize Zaman Ayırın

Zaman bir kişinin sevdiğine verebilecek en güzel hediyedir. Çok pahalı hediyeler almaya veya bir hediye almak için saatlerce kafa patlatmanıza gerek yok, sadece ona zaman ayırmanız çoğu kez yeterli olacaktır ! Belki iş hayatınız çok yoğun, belki ders çalışmaktan kafanızı kaldıramıyorsunuz, bunları bahane etmeyi bir kenara bırakıp sevdiklerinize zaman ayırmalısınız.

Kötü bir olay olduğu zaman arkanızda dururlar.Hayatınız da yaşadığınız güzellikleri onlarla paylaşırsınız.Sizin için bu kadar önemli bir yere sahip olan insanı ihmal etmeyin .. 

Sevdiklerinize zaman ayırın; yoksa zaman sizi sevdiklerinizden ayırır.

İmkansız bir olay değil, çoğunuzun akşam televizyon, bilgisayar veya başka tür uğraşları olur.Bunlar ile zaman öldürmek yerine sevdiklerinize zaman ayırıp halini durumunu sorabilirsiniz.Bunu yaparsanız aranızda ki bağ kuvvetlenir hem sevdiğiniz kişi hemde siz mutlu olursunuz. Bu mutluluk iş hayatınıza da olumlu yansıyacaktır. Aslında zaman ayırınca iş hayatınıza olumsuz değil olumlu yönde katkı sağlamış olursunuz.

Zaman kavramı insanlar için en büyük hazine olmasına rağmen çoğu insan bunun bilincinde olmadan zamanını boş yere harcıyor. Zamanın kıymetini en kısa sürede anlayıp çok iyi değerlendirmeniz sizin faydanıza olacaktır.


Yazar: Unknown

Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinde okuyorum. Yazmak ilgi alanım olduğu için bir blog açmaya karar verdim. Yazılarımın sizler tarafından okunduğunu ve yorumlandığını bilmek benim için bir mutluluk kaynağı.

0 yorum :

Görüşlerinizin benim için değerlidir.Yorumunuz için teşekkür ederim

E-mail Aboneliği

Abone olarak son yazdığım makalelerden haberdar olabilirsiniz.

TOP